The conventional wisdom is that in most cases the choice of a link function is largely a matter of taste. This blog is a link function.

One-tailed, but significant.

szeretet

leave a comment »

Szeretem azokat az embereket, akik tudják hol a helyük. Itthon vagyok, mivel itthon a helyem. Magamat másért is szeretem, de ez most nem arról szól.

Szeretem azokat az embereket, akik tudják hol kell megállni. Szeretem a nagyképű embereket, akiknek jól áll a nagyképűség. Szeretem azokat az embereket, akiknek a jól álló nagyképűség mögött valós tökösség lapul. Bárhonnan is ered az. Szeretem azokat az embereket, akik a tökösségüket úgy értelmezik, hogy az segít nekik megtalálni a helyüket. Szeretem azokat az embereket, akik megtalálták a helyüket, mert van egy olyan személy az életükben, akinek a véleményére adnak és főként hallgatnak ezekre. Szeretem azokat az embereket, akikre hallgatnak azok, akiket szeretek. És ha ez a kurva rendszer nem működik, akkor már nem szeretem az embereket. Sőt, leülhetnének a seggükre keresni egy személyt, akitől elfogadják azt, hogy nincs minden rendben tetteikkel.

Ha kell, szívesen megmondom én is. I can be your person! Anytime. Elég nyers vagyok hozzá. Azonkívűl, fuck off! Megaztán, akinek nem inge az tudja miről beszélek. Nyomás mosni!

Zee.

Advertisements

Written by zoller

May 12, 2008 at 8:48 pm

Posted in ...general...

Tagged with

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: