The conventional wisdom is that in most cases the choice of a link function is largely a matter of taste. This blog is a link function.

One-tailed, but significant.

mappas a lemondas

leave a comment »

2003-2004-ben azon csodalkozott mindenki, hogy megis mivel rendelkezik az akkor PUR, mostani PC, hogy ennyi helyet kap a PSD kozoslistan. Foleg a PSD tagok csodalkoztak rajta, de az uzlet majdnem osszejott. Mivel, a csere targya az egy kis adasido volt. Azaz, a ket meghatarozo felixtv (amibol mostmar harom lett), kemenyen nyomta a PSD propagandat, de a mocsok deontologia nem engedte meg, hogy nehany ottdolgozo elemzo es ujsagiro megiscsak TB-t tamogassa.

Ugyanezen a felix3-an lathattuk a tegnapi beszelgetosmusorban, hogy megis mi a heyzet a remiszto, mondhatni remes, mezogazdasagi miniszterrel. Nem nagyon van mit mondani, egyet kell ertenem Bogdan Teodorescuval, aki egyre ritkabban szerepel ami azt jelenti van uj kliense es mar nem vadaszik, hogy extrapolalnunk kell, azaz ez a kis TVR reality show, ami hasonlitott arra amikor Katka leszopta Frenk-t valamelyik ValoVilagban. Nagyon nagy szivas ez, azert is mert igy adtak le, meg azert is ami benne volt.

Megis mi a halalt lehet ezen kommentalni? Semmit, mivel tiszta. Es csak 15000 Euro? Felhaborito! Egy rendesebb kisautot nem kap erte az ember, es ezt most nagyon tudom, mert anyukam mar regota keresi az idealis kisautot, igaz kicsit olcsobban. De csak azert, mert mi nem tudjuk a holnaputani 180as vagy 146os nyero szamokat. Es miert ott, egy kavezon? Nem beszelek a sajat diakjaimrol sem olyan helyen ami nem biztonsagos, a sajat barataimmal, nemhogy penzt vegyek el toluk!

Muresan Muresan, hetfo este szabadkozott a felix3an, mivel most PNL es PSD tamogato tv lett, hiszen vegulis a PC halott es halott is lesz. Es tegnap, a musor elott felve ultem le, hogy micsoda vedes lesz itt megint. Hat nem lett, sot, kicsit sertodottnek tuntek a kedves musorvezetok/resztvevok: egyszeruen ugy ereztek, kemenyen atbasztak oket. Ezek tenyleg elhittek, hogy nem saros senki. Pedig igen, nagyon nagyon igen. Es ezert ereztek magukat atbaszva a ratingen tulra.

Hogyan jutottak el? Kitol? Nem szamit, mivel nem valtoztat azon, hogy olyan eljarasi hiba, amely eseten normalis orszagban sajnos szabadlabon tavozi a vadlott, megha az OJ Samson is. Es az, hogy a 7 oras hirek, legnagyobb nezettseggel a protv utan, az a musor, ahol nem kerdeznek a nezok, hanem befogadnak, mindenfele, kabelen es antennan, az csak hangsulyozza a manipulaciot. Mint a szakkonyvekben, csak most idezni nem akarnek.

Sasu megnyilvanulasa eleg gyengus volt, az ilyen menjen valahova egy 3 alkalmazottas tejgyarba adminisztralni, ne egy televiziohoz. Es a PSD embere, ami azt jelenti, hogy meg politikai tamogatasa is van. Ugy setal az informacio keresztul a PSD emberein, lasd Maior, ahogy azt senki el sem kepzeli. Es nevettem, mert utana MBadea, azert elmondta, hogy o 6 elott kapott egy smst, hogy lemegy a kazetta a tvr1en. Pe surse! Es a TVR elnoke azt mereszeli mondani nekem, hogy gyulesen volt es nem tudja mi tortent. Es attol en meg azert utalnam tovan rodica culcert, az ulcert!

Mindez jo, lemondtunk, mert kertek, nem mert olyan bator ember lenne valaki, de megis: milyen part/kormany/ember az aki 3 napig annyit sem boffent el, hogy ciki? hol vannak a tanacsadok, a kriziskommunikaciobol doktoralt strategak? mert nagyon nem latszik, hogy dolgoztak volna.

A kovetkeztetesek:

A nyilvanos kivegzes a legjobb kivegzes. Delutan 3kor le kellett volna mondjon Remes, amikor kijott az unios jelentes. Szoval mar ket oka is lett volna ennek a trogernek, hogy huzzon mar vegre vissza a sztoikus kurva anyjaba, a barlangjaba. Es, mint irtam, mindegy hogy kerult ki, ez egy into jel lehet azert tovabbra is: igen, mindenki korrupt, es mindekirol megvannak a bizonyitekok, es igen en DNA azt csinalok es akkor amikor akarok. Es ha ez igy van, es ez az erodemonstracio megtortent, nincs mitol felnunk, jo kezekben vagyunk immar, orokre!

Z.

Advertisements

Written by zoller

October 11, 2007 at 10:59 am

Posted in ...politics...

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: