The conventional wisdom is that in most cases the choice of a link function is largely a matter of taste. This blog is a link function.

One-tailed, but significant.

fuu de izgi, nedves a bugyim

leave a comment »

Igen, bizalmatlansagi nedvesseg ez, de mar fel is szaradt, mert nem csuszott be. Nem lett csontszaraz, mert jon egy koltsegvetesi torveny is, de biztosan nem lesz ekkora szexualis energia benne, mert az lenne az igazan fontos.

Tavol alljon tolem, hogy rajongjak ezert a kormanyert, mivel darabokra szedve tele van dilettansokkal, es azert van meg, mert letezik egy koztarsasagi elnok es egy DNA, nem masert.

Hogy mi lesz a PSD-ben? Ki a halalt erdekel, ha nem kaptak meg a szavazatomat, az nem volt veletlen es, hogy nem kapjak meg erdeklodesemet, az sem veletlen. Ha normalis part lenne, hullananak a fejek. Nem erdekel kie, de mostmar azert kellenek azok a fejek. Ok nyujtottak be, ok is megfigyeltek a szavazatokat es ok nem veszik tudomasul, hogy mandatul imerativ este nul.

Mindenki jol jart: a kormany marad, es nem fikazta senki. Az az erdekes, hogy vegig a bizalmatlansagi inditvanyrol volt szo, de nem a kormanyt szidtak, hanem a targyalasokrol beszelt mindenki. Ezert nyert igazan sokat ez a kormany. Nonsense, de ez van, mivel nem tartalmi dolgokat vitatnak meg, ami nyilvanvalo volt akkor amikor a PD es PLD bejelentette, hogy meg fogja szavazni az inditvanyt, mindegy az, hogy kit fikaz.

Es nem a szemelyekrol van szo, hanem az ugynevezett politikai projektrol: egy baloldali tamadas (ami jogos is lenne tartalmilag) egy jobboldali projekt ellen. Azaz, azt a bizonyos DA programot, amit tovabbvitt a T2-es is (nem veletlen a hasonlat a terminator 2-vel, lasd Robert Patcrick), azt akartak megdonteni. Azt, amit a PD is irt, es miutan kivagtak oket a kormanybol, ket hetig bizonygattak, hogy ok tobbet irtak abba a programba, az az oveke inkabb. Ezek utan vigan szavaznak, es senki sem kerdez senkit, mert nem igazan fontos. Tisztan emlekszem, azt mondtak, hogy csak Varujan irogatott abba a projektbe.

Es ami maradt, azok az alternativak, amikrol senki nem fog tovabb beszelni. Oriasbulikormany, ami nincs, hogy mukodjon, PD kormany, ami nincs, hogy mukodjon,
mert egyikre sincs garancia es foleg, megis milyen kormanyprogram alapjan, mondja mar meg valaki?

Kar, hogy ki kell dobni a sok papirt amin rengeteget dolgozott Videanu es Blaga, a kovetkezo kormany programja. Sic!

Mindenki rovidtavu tervek helyett strategiat kovetel. Hehe, sturkturat is bele!

Amit viszont varok, meg ma este TB beszedet es egy kellemes kis referendumot uninominalra, mivel megint a mocsok megvasarolhato, helyuket felto oligarh kepviselok nem voltak kepesek az orszagert szavazni. Es egy PSD-s bojkottot varok, azaz, hogy nem szavaz meg semmit, amit a kormany hoz.

Aztan meg coki!

Z.

Advertisements

Written by zoller

October 3, 2007 at 5:16 pm

Posted in ...politics...

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: