The conventional wisdom is that in most cases the choice of a link function is largely a matter of taste. This blog is a link function.

One-tailed, but significant.

viva la fransz…aka spoiler

with one comment

termesztes, hogy a szesszio eljovetele (barmely oldalan vagy is a papirnak) mast nem jelenthetett. Ujabb filmnezes, ahelyett, hogy rendesen beosztott idoben dolgozzak. Igy neztem meg a fennebb kepelt filmet. Haragszom magamra a rossz minosegben megnezett filmek miatt, de tovabbra sem tudok annyira megfontolt es turelmes lenni, mint Tibi.

Jo minosegben jobban utott volna. Igy csak valami bizar volt ebben a filmben, nem kiemelkedo, nem hat meg a rizsa, h mi van ha apu/anyu/testver/gyerek elol kell menekulni, mert o is megkapta a virust. Ezek a dontesek ugyis csak egy emberi dimenziban ertelmezhetoek. A zombi meg nem emberi dimenzio, szal tessek lekaszabolni a rokonokat, ha szaladnak utanad es meg akarnak gyambaszni. Felteve ha fertozottek, nem te vagy 4 eves. Az elsot moziban lattam, hangulatos volt de nem tetszett. Ezt CAM verzioban, hangulatos volt, de nem tetszett. Vegulis semmi kulonbseg sincs, csak lehet jobban utott volna moziban, mint azt mar irtam.

Egesz film alatt azon gondolkodtam, ha csinalnank egy ceget ami zombitamadas esetere traininget nyujtana, hany fizeto hulyet talalnank? hmmm, hmmm…valaki bennevan?

Es a masik gondolatom a film alatt, vegig, milyen rohadtul varom mar a resident evil 3-at. Mer’ az is hangulatos volt, de az tetszett is raadasul.

Nem elvesztegetett ido megnezni, es termeszetesen a vege ut a legjobban. Mer’ aki immunis, az emberi dimenzioban gondolkodik.

Z.

Written by zoller

June 12, 2007 at 1:23 pm

One Response

Subscribe to comments with RSS.

  1. hihihi…csináljunk céget’ nevezzük Zúzombietangónak’

    cyberpunkcat

    June 12, 2007 at 9:14 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: