The conventional wisdom is that in most cases the choice of a link function is largely a matter of taste. This blog is a link function.

One-tailed, but significant.

voldemort….

leave a comment »

Szamomra felfoghatatlan, hogy ebben a pillanatban az allamelnok meg/kihallgatason van. Nem maga a helyzet, hanem, hogy miert. Azert Voldemort a cime a post-nak (ami nem a roman bojt er-etlen verzioja, Deo!), mert csutortokon Basescu Voldemort lesz, hiszen nem mondjak majd ki a nevet. Lehet ok is felnek a nagy varazslotol.

Talan a Bolyai lett volna a jo cim. Kar hogy mar nincs meg az a levele a dispirol, amikor, mostmar nevezhetjuk, ELNOKI stilusban elmondja velemenyet a ciganyozasrol, es a ciganyokrol. Tudta az a gyerek mi lesz a meno 2007ben.

Tovabbi jo pasaricazast mindenkinek, nem tartom erdekesnek a beszelgeteseket arrol, hogy hol vettek fel, kivel beszelt, mit csinalt, mennyire volt ideges es igy tovabb. Szerintem egyertelmu, pont annyira egyertelmu mint az utana megirt sajtokozlemeny, es az utana bekovetkezett nyilatkozatok. Es ugyanennyire egyertelmu az is, hogy bizonyos politikusok ugy kommentaljak, hogy rendben van ez igy.

SURMOSAG a javabol.

Z.

Advertisements

Written by zoller

May 23, 2007 at 9:55 am

Posted in Blogroll

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: