The conventional wisdom is that in most cases the choice of a link function is largely a matter of taste. This blog is a link function.

One-tailed, but significant.

drosdi

leave a comment »

images.jpg

mar regebben is felkeszitettek, a carnet de sanatate semmit sem jelent. alkalmaznak, aztan mehetsz csinalni vizsgalatokat, ez jol is van, ugy ahogy van. meg azt is megmondjak hova. tekintve h eddig egy budos banit sem kellett adni, a sirasom el sem kezdodik.

civilizalt helyen, kedves emeberek. kedves doktorneni, dehat a modszer: leulok, es vegigkerdez, arrol h mim volt es mim nem volt, esetleg mi volt a csaladban. mondom nem sirok, mert minden valasz ingyen van. ha valamire emlekszem a veszhelyzetbol, vagy esetleg halvany latin emlekek botorkalnak elo (pl a cardios cuccokat tudom am), akkor tudom is azt h mire mondom h sosem volt, es nem is lesz. szoval ha bevallod gyoker vagy, ha nem akkor pedig tokeletesen fel vagy keszulve mindenre.

es utana vert is vesznek, ami nem is veszes, aztan meglesznek az eredmenyek. megkerdezik, h iszol vagy dohanyzol, esetleg es, aztan minden kesz. meggyambasznak, megy a budizas vagy nem…ha tudna az ember h mi az h scaun normal, azaz, kellett volna olvasni elotte talan h mi az atlag fekalitas nalunk? esetleg az intezmenyen belul, en nem is tudom.

meg ha tanitasz, akkor pszihoteszt. mar elso felevben megolhettem volna barkit, vagy tarthattam volna fejjel lefele a diakokat, de nem tettem meg. mostpedig…hivatalosan sem vagyok kepes megtenni, vagyis nem is vagyok megcsak hajlamos sem ilyen bolondozasokra.

ez egy megelolegezett velemeny, hiszen csak ma megyek pszihotesztre. remelem olyan lesz mint a katonasagnal volt meg regebben.

Z.

Advertisements

Written by zoller

February 28, 2007 at 12:49 pm

Posted in ...general...

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: