The conventional wisdom is that in most cases the choice of a link function is largely a matter of taste. This blog is a link function.

One-tailed, but significant.

a blog nevehez illoen

leave a comment »

bekovetkezett, amit mindneki tudott. politikai kommunikacio zero, ezert termeszetesen a tett is igy alakul. megkesve, de nem is kevesse. termesztesen igy kell, remelem a valasztasokon tovabbra is elkesnek, nem is kevessel. gyulolom azt, amikor az akit gyulolok racionalis lepeseket hoz. de legalabb keson. es ez tovabb futi umanista.humanista gyuloletemet. hogy miert? mert maskepp nem lehet hozzaallni ehhez a konzervatorizmushoz, amit nem is kepvisel ez a fajta humanizmus.

miert most? mert megigertek. miert igertek meg? mert megtehettek. semmilyen inditvanyukat nem vettek figyelembe. kar. ha mar bekerultek a parlamentbe, legalabb ennyi. nehez ugy kormanyozni, hogy nincs jogositvanyod. nemcsak, torvenyellenes, de a hatsoulesnel sem pedal, sem kormany. csak a kezifeket ered el rendesen.

danut…mint az edesseg

http://www.hotnews.ro/articol_61116-Conservatorii-pleaca-de-

la-guvernare.htm

Biroul Politic al Partidului Conservator a votat, duminica, in unanimitate, iesirea de la guvernare a formatiunii. Rezolutia a fost confirmata ulterior de Consiliul National, convocat in sedinta extraordinara……

Written by zoller

December 4, 2006 at 1:13 pm

Posted in ...general...

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: