The conventional wisdom is that in most cases the choice of a link function is largely a matter of taste. This blog is a link function.

One-tailed, but significant.

mission statement

leave a comment »

azt hiszem, mar a cim is sokat mond arrol, hogy miert.

azon emberek csoportjaba tartozom, akik nem hasznalnak ekezetet, kulonos figyelmet szentelnek a mobiltelefonoknak es tovabbra is olyan keves barattal rendelkeznek, hogy a blog altal biztositott kommunikacios adut a budos eletbe nem fogjak kihasznalni.

barmilyen uzenetben, vagyis postban, termeszetesen meg fog jelenni a hivatkozas is, mivel megiscsak akademiai szovegkornyezetben irok…tehat ha peldaul azt mondom, hogy nem csinaltam googleos blogot, mert az vagy nincs vagy nem tetszik, annak ellenere, hogy en is alairom Tibi elmeletet a skynet es a google parhuzamarol (Kapy, 2005) <— emigyen fogom megjeleniteni a szovegben.

publikusnak nem publikus az, hogy mit gondolok, talan az amit mar meg is foglamazok, lehet publikus, de remelem tovabbra is van annyira autoreflexiv, hogy csak en ijedek meg tole.

az elsodleges megfontolas az az, hogy ha majd tavoli es nagyon elfoglalt ember leszek, akkor nem tudok chattelni vagy emilezni, es egy kozos uzenetet kell majd kuldjek azon emberekenek akik erdeklodnek irantam. mivel ez meg nem tortent meg, ezert csak gyakorlatot szeretnek szerezni eme kommunikacios mesetersegben (is).

tortenesek es velemenyek talan lassan vagy egyaltalan nem fognak megjelenni, ezt is csak magamnak irom, hogy lassam majd a previewban mennyire faraszto a stilusom. magam szamara.

remelem nem fogok karambolozni az autoreflexioval, Z.

Written by zoller

November 25, 2006 at 11:13 am

Posted in ...general...

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: